Læring, sundhed og trivsel på levende billeder

Oplevelsen af, at store og små elever kan have nogle positive oplevelser sammen, er en af mine vigtigste erfaringer fra en masse fortællinger, jeg har lavet i folkeskolen. Store udskolingselever, som gider stå op en halv time før kammeraterne for at følge små første klasses elever trygt i skole, har virkelig været en øjenåbner. Der er masser af muligheder for at booste børns trivsel der, hvor de opholder sig allermest i deres hverdag – nemlig i folkeskolen.
Anden øjenåbner har været det engagement og den viden, lærere og pædagoger har i forhold til at gøre undervisningen mere spændende og varieret, især gennem bevægelse. En variation, der skal til, for at alle elever kan deltage, blive engagerede i at lære kroppen bedre at kende og udfordre den, så de får lyst til mere.

Filmene er versionerede til både Dansk Skoleidræts hjemmeside, deres LinkedIn-, Instagram- og Facebookkanaler.

Du skal ikke være bange, Olga

Skolesport Rønne

Alle med i idrætsfaget

Alle med i idrætsfaget

Verdensmål i bevægelse

Verdensmål i bevægelse

Skolebus på gåben

Gåbus Aaby

Kom på kursus i motorik

På netværkskursus med Thomas Larsen, skolepædagog i Hedensted

Skal vi lave en temauge

Temaugen

Når stillbilleder får liv

Jeg går meget op i, at billeder har en stemning. Det er vigtigt, at modtageren, læseren af billedet får en reaktion et eller andet sted – i kroppen eller i hovedet. Forud for en opgave er jeg altid indstillet på den fortælling, som billedet skal have. Men jeg ved næsten aldrig , hvordan det billede ser ud. Når jeg er på opgaven, er jeg totalt åben og modtagelig for alle mulige stemninger og indtryk, der spiller ind til fortællingen.

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt

Johnny Anthon Wichmann
Mobil:
+45 71 990 660

Mail:
hej@johnnywichmann.dk

Whatsapp:
+45 71 990 660

Whereby:
whereby.com/johnnyanthonwichmann

Send en mail: